omavalvonta.fi-palvelussa alansa johtavat palveluyritykset Net-Foodlab Oy, Diversey ja Antitec Oy ovat yhdistäneet voimansa. Yhdessä tarjoamme markkinoiden kattavinta omavalvontapalvelua.

Toimitamme vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella kaikki niin elintarviketeollisuuden, suurkeittiöiden, ravintoloiden, kahviloiden kuin pikaruokaketjujenkin tarvitsemat omavalvontatutkimukset ja näytteenotot, puhdistus- ja hygieniatuotteet sekä haittaeläinten torjuntapalvelut. Keskity olennaiseen - me hoidamme kaikki omavalvontaan liittyvät tarpeesi aina kehittämis- ja koulutusratkaisuihin saakka!

OTA YHTEYTTÄ - tavoitat meidät kaikki vaivattomasti samoilla yhteystiedoilla puhelimitse numerosta 075 325 8980 ja sähköpostitse osoitteesta This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..      

_______________________________________________

 

logo_netfood_small

 

 

 

Net-Foodlab Oy on laadunhallinnan palveluihin erikoistunut laboratorioalan palveluyritys. Elintarvikeriskien tunnistaminen ja riskien hallinta ovat edellytys asianmukaiselle omavalvonnalle. Tärkeitä riskienhallintakeinoja ovat erilaiset elintarviketutkimukset, jotka antavat tietoa elintarvikevalmistuksen onnistumisesta ja toisaalta raaka-aineiden laadusta. hygifood® -laboratoriopalvelujen avulla hallitaan laadunvarmistuksen ja tuotekehityksen kemialliset ja mikrobiologiset tutkimustarpeet. Laboratoriomme on akkreditoitu (lisätietoja www.finas.fi) ja sillä on EVIRAn viranomaislaboratoriohyväksyntä. 

Lisätiedot: toimitusjohtaja Tuomas Virtalaine,  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , puh. 02 2730 891 ja laboratorio- ja kehittämispäällikkö Tomi Mattila, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., puh. 02 2730 892

Lue lisää osoitteesta www.netfood.fi

 

 

antitec logo

 

Antitec Oy:n tavoitteena on antaa ihmisille mahdollisuus elää ja yrittää ilman haittaeläimiä elinympäristössään. Elintarviketurvapalvelu ehkäisee tuholaisten aiheuttamat ongelmat ravintola- ja suurkeittiöissä. Rotat, hiiret, kärpäset ja torakat aiheuttavat aina riskin elintarviketoimijan tiloissa. Ennaltaehkäisevällä IPM-menetelmällä luodaan turvallinen ja tehokas järjestelmä näiden ikävien ongelmien hallitsemiseksi. Tehokas ja ennaltaehkäisevä haittaeläintorjuntasuunnitelma kuuluu hyvään omavalvontasuunnitelmaan, ja se on ammattiosaamistamme.

Lisätiedot: operatiivinen johtaja Tero Haikonen, Antitec Oy, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , puh. 0400 943 510

Tutustu myös sivuihin www.haittaelain.fi

 

logo_Diversey_small_ID_16643

 

 

 

Diversey on yksi maailman johtavista puhdistus- ja hygieniaratkaisujen toimittajista. Puhtauden ja hygieniaturvallisuuden lisäksi tarjolla on palvelukokonaisuuksia mm. laadun ja kustannusten sekä hävikin hallintaan. Järjestelmämme auttavat työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden parantamisessa. Autamme asiakkaitamme energian ja veden kulutuksen ja kierrätyskustannusten hallinnassa. Optimoimme hygieniaprosesseja ja autamme tarvittaessa laitossuunnittelussa. Koulutustarjontamme kattaa kaikki puhtauden ja hygienian osa-alueet yksittäisten työvaiheiden opastuksesta hygieniaosaamiskokonaisuuksiin.

Lisätiedot: liiketoiminnan kehityspäällikkö Kai Ahlgren, Diversey, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , puh. 020 7474 200

Tutustu myös sivuihin www.diversey.com