Elintarvikealan yritysten henkilöstön osaaminen on avainasemassa toiminnan laadun varmistamisessa. Näin varmistetaan laadukas toiminta.

Ravintolan henkilöstöHenkilöstön tulee tuntea omavalvonnan ja laadunhallinnan perusteet sekä omaa yritystä ja omia työtehtäviä koskevat laadunhallinnan erityispiirteet. Helppo ja tehokas tapa varmistaa, ylläpitää ja kehittää tätä osaamista ovat myös omavalvonta.fi-palvelukokonaisuuteen liitettävät koulutuspaketit.

Omavalvontakoulutus koostuu aina yleisestä laadunhallintaosiosta ja yrityskohtaisesti räätälöitävästä osiosta. Yhdessä nämä kaksi koulutuskokonaisuutta varmistavat henkilöstön omavalvontaosaamisen ja toimivat samalla merkittävänä sitouttamis- ja motivointitekijänä auttamalla henkilöstöä ymmärtämään koko yrityksen toimintaa ja oman työn vaikutusta siihen.

Omavalvontakoulutuksen laajuus riippuu yrityksen koosta, toiminnan luonteesta sekä henkilöstön koulutustaustasta. Perusvaihtoehtoja koulutukselle ovat kala-, liha-, maito- ja munalan yritykset, suurkeittiöt, alkutuotanto sekä muu elintarviketeollisuus. Koulutuksia on saatavana myös erilaisiin tarpeisiin sovitettuina. Kysy tarjousta omiin tarpeisiisi sopivasta koulutuspaketista!

  

Infotilaisuudet

Järjestämme myös maksuttomia omavalvonnan infotilaisuuksia eri puolilla Suomea. Tilaisuuksien sisältöpainopisteet vaihtelevat kohderyhmän mukaan; järjestämme erillisiä infotapahtumia esim. terveysvalvonnalle ja horeca-väelle.

Ilmoitamme tilaisuuksista Tapahtumat-osiossa - tervetuloa kuulemaan palveluistamme!

 

___________________________________________

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tavoitat meidät puhelimitse numerosta 075 325 8980 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..