Elintarvikealan yritysten omavalvontaan liittyvät laboratoriotutkimusten tarpeet vaihtelevat erittäin paljon tuotannon, tuotteiden ja jopa vuodenajan mukaan. omavalvonta.fi-palvelun laboratoriopalvelut tuottaa Net-Foodlab Oy. Tarjolla on erittäin kattava valikoima mikrobiologisia, kemiallisia ja fysikaalisia analyysipalveluja. 

Värilliset dekatJotta laboratoriopalvelujen käyttö olisi tehokasta ja taloudellista, on tärkeää valita kuhunkin tarpeeseen sopivimmat mittauskohteet ja -menetelmät. Monipuolisten kumppanuusasiakkaiden ansiosta meillä on laaja kokemus eri tyyppisistä bio-, elintarvike- ja kemian alan asiakkaista, analyysitarpeista ja kehityskohdista.

Analyysimenetelmiimme kuuluvat niin perinteiset kuin pikamenetelmätkin. Tarpeen mukaan tuotamme myös tuotekohtaisia menetelmiä ja sovelluksia erityistarpeisiin. Seuraavat omavalvonnnan laboratoriopalveluiden peruspaketit on luotu käytännön kokemuksen kautta kattamaan kyseisten toimintaympäristöjen yleisimmät tutkimustarpeet.

 

Omavalvonnan PERUSPAKETIT

Omavalvonnan peruspakettimme on helppoja ja tehokkaita. Ne sisältävät näytteenottovälineet ja -ohjeet, näytteiden toimituksen laboratorioon, tutkimustodistukset sekä vuosittaisen tuloskoosteen omavalvonnan kehitystyökaluksi. 

Jos valvottavia kohteita on useita, laaditaan tutkimustuloksista yhteinen koosteraportti, josta seurattavan ketjun laboratoriotuloksia on helppo hallita. Tulokset voidaan koota myös internet-tietokantaan.

  • Suurkeittiön omavalvontapaketti on suunniteltu kattamaan normaalin ravintolan ja työpaikkaruokalan omavalvontaan liittyvän laboratoriotutkimusten tarpeen. Peruspaketti sisältää kaksi kertaa vuodessa tehtävän lounas-/lisäkesalaatin
    mikrobiologisen tutkimuskokonaisuuden ja neljä kertaa vuodessa tehtävän pintahygieniatutkimuksen.
  • Pikaruokaravintoloilla pakettiin sisältyy myös kaksi kertaa vuodessa tehtävä pehmis- ja/tai pirtelönäytteiden tutkimus.
  • Elintarvikemyyntipisteen omavalvontapaketti on suunniteltu kattamaan kauppojen liha- ja kalatiskien sekä pienten elintarvikemyyntipisteiden ja kahviloiden omavalvontaan liittyvän laboratoriotutkimusten tarpeen. Siihen sisältyy neljä kertaa vuodessa tehtävä pintahygieniatutkimus. Pakettiin voidaan liittää myös esim. kauppaketjujen liha- ja kalatiskien vuosittaiset laatu- ja hygienia-auditoinnit.

 

Näytteenotto- ja/tai hakupalvelut

Palveluumme kuuluvat myös näytteiden nouto- ja näytteenhakupalvelut. Logistiikkamme kattaa Lounais-Suomen lisäksi myös Länsi-, Etelä- ja Keski-Suomen alueet - kysy lisää palveluistamme sinun paikkakunnallasi! Myös kaikkiin edellämainittuihin omavalvontapaketteihin on liitettävissä näytteenotto- ja/tai hakupalvelu.  Tutustu myös "liikkuvaan laboratoriopalveluumme" - lue lisää

 

__________________________________________

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tavoitat meidät puhelimitse numerosta 075 325 8980 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..